Pindafabriek

Afgelopen weekend hebben Falco en Pieter een veger gemaakt van Charlotte. Dit om haar zwerm-nijging te beteugelen. Falco en Joost konden zich vandaag niet bedwingen en zijn even gaan kijken hoe het met Charlotte gaat en of het hoofdvolk al aan de slag is met doppen.
Nou, beide top! Bij Charlotte werd druk gehaald en actief gebouwd. Desondanks hebben we toch wat 1:1 suikerwater voer geplaatst om te voorkomen dat ze tekort hebben. Bij het hoofdvolk zat de honingkamer ram-vol. De bijen waren druk met aan de slag om de cellen te sluiten. Maar moerloos bevalt hen natuurlijk ook niet, dus ook daar werd hard aan gewerkt. Met name het middelste raam in de onderste broedkast leek wel een pindafabriek 🙂 De doppen waren bijna gesloten, dus je kan nog net het larfje zien zitten.


Alècia

Na al dit goede nieuws zijn we ook nog even bij Alècia voor het raam bij StayOkay gaan kijken. Ook daar niets dan lof voor het volk. Uit enthousiasme over hun nieuwe plek zijn Alècia en haar dames hard aan het werk gegaan, wat ook prachtig raamwerk heeft opgeleverd.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.