Hulp gezocht: I love beeing

challenge2020
Challenge2020

I Love Beeing

“I Love Beeing is een social venture die is voortgekomen uit de twee stichtingen: The Tipping Point (waar I Love Beeing een project van was) en Business4Bees.”

Wat dat exact inhoudt weten we eigenlijk niet… ?, maar van Philippe Smit kregen we onderstaand bericht. En hoewel de insteek wellicht wat moderner is dan de gemiddelde imker aankan, met ronkende teksten als

NO BEES NO BEEING
De afgelopen jaren heeft I Love Beeing een bewezen formule ontwikkeld. We zijn er klaar voor om deze formule op te schalen en internationaal uit te rollen. Hiermee willen we een substantiële bijdrage leveren aan het oplossen van de bijenproblematiek.

, is de doelstelling van I Love Beeing zeker sympathiek. En laten we eerlijk zijn: we love beeing too! ?


Imkers gezocht

logo_ilb_new_handBeste imker,

In samenwerking met KPN en PriceWaterhouse & Coopers (PwC) is I LOVE BEEING kortgeleden gestart met een testfase waarin wij enkele meetwaarden in onze bijenkasten detecteren en monitoren. Deze testfase is van belang om aan deze enkele meetwaarden meerdere toe te kunnen voegen die nog meer van belang zouden kunnen zijn voor de informatievoorziening aan imkers.

Meten is Weten! Maar je moet ook weten wat je meet en daarvoor kunnen wij jullie deskundigheid en ervaring gebruiken. Voor het bepalen van de specificaties en waarde willen wij dan ook 2 focusgroepen in het leven roepen die ons kunnen voorzien van de nodige input t.b.v. de ontwikkeling van wat uiteindelijk een “Smart Hive” moet gaan worden.

Graag wil ik je dan ook uitnodigen om deel te nemen aan deze focusgroep waarin, per groep, 8 imkers aan gaan deelnemen. De focusgroep interviews zullen worden gehouden op het kantoor van PwC te Amsterdam door 2 senior consultants van het bedrijf. Verwacht wordt dat 1 sessie voldoende zal zijn.

De groepsinterviews worden gehouden op Vrijdag 11 of 18 November in de middag en zullen ongeveer 3 uur duren.

Wil je hieraan meedoen dan graag het volgende aangeven;
– aantal jaren ervaring als imker
– aantal bijenkasten in beheer
– ben je van huis uit een traditionele of natuurlijke imker?

Mochten er binnen de afdeling andere imkers geïnteresseerd kunnen zijn dan graag deze email doorsturen. Graag zou ik vòòr 28 Oktober 2016 een reactie willen ontvangen.

Wij verheugen ons op je deelname.
Met vriendelijke groet, / Best regards,

Philippe J.L. Smit
Course Management & Operations
+31 (0)6 34 32 79 79


 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.