ALV uitnodiging + film & Workshop zalf maken

Beste imkers,

Op 13 februari nodigen wij jullie van harte uit voor de Imkerbijeenkomst bij Stayokay Haarlem. Dit keer combineren we de jaarlijkse algemene ledenvergadering met een inspirerende Workshop Zalf Maken.

Datum: 13 februari 2024
Locatie: Stayokay Haarlem, Jan Gijzenpad 3
Inloop: 19:30
Start ALV: 20:00, met aansluitend de Workshop Zalfmaken

Aanmelden per mail: bestuur@imkerijhaarlem.nl

Algemene Ledenvergadering:

Uiteraard beginnen we de avond met de Algemene Ledenvergadering. Net als voorgaande jaren ontvangt iedereen eerst de ALV-film van ongeveer 8,5 minuten, waarin de belangrijkste punten van het afgelopen jaar worden besproken. De benodigde stukken worden vooraf via e-mail verzonden, en eventuele vragen kunnen vóór de ALV worden ingediend via bestuur@imkerijhaarlem.nl.

Workshop zalf maken

Na de ALV duiken we in de fascinerende wereld van de bijenwas met een workshop zalf maken. Leer de kunst van het ambacht en ontwikkel je eigen zalf met specifieke eigenschappen. Ontdek de geheimen van zalfproduct tijdens onze workshop, waar Marian en Falco je stap voor stap begeleiden en je uiteindelijk naar huis gaat met je eigen potje zelfgemaakte zalf.

Tijdens de workshop zullen we ingaan op vragen zoals: “Wat zit er in?” en “Waar is het goed voor?” We bespreken de juiste verhoudingen en laten je zien hoe je zelf aan de slag kunt gaan. Dus, als je ooit hebt willen weten hoe je een zalf kunt maken met eigenschappen zoals: verzachten van schrale handen en kloven, ontstekingswerend, anti-jeuk, antibacterieel, verbeterde doorbloeding, littekenverminderend, zuiverend, rustgevend, en hulp biedend bij lichte brandwonden en schaafwonden, dan is deze workshop perfect voor jou!

Mis deze kans niet om een persoonlijke touch toe te voegen aan je verzorgingsroutine. Schrijf je nu in voor onze Zalf Maken Workshop!

Wij hopen op een leerzame en gezellige bijeenkomst en kijken ernaar uit om samen met jullie het imkerseizoen goed te starten. Vergeet niet je aanwezigheid te bevestigen via bestuur@imkerijhaarlem.nl

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.