Beste imkers en bijenliefhebbers,

We nodigen je graag uit voor een informatieve avond over een cruciaal onderwerp voor bijenhouders: “Varroa tolerantie”. Tijdens deze bijeenkomst zal Ferry Schutzelaars, een ervaren imker, zijn inzichten en ervaringen delen over dit onderwerp en je de kans geven om vragen te stellen. Dit belooft een boeiende en leerzame avond te worden.

Datum: Dinsdag 14 november
Locatie: Stayokay Haarlem, Jan Gijzenpad 3
Inloop: 19:45 uur
Start: 20:00 uur

Tijdens deze informele bijeenkomst zal Ferry Schutzelaar spreken over de huidige stand van zaken met betrekking tot Varroa tolerantie in Nederland en hoe dit zich verhoudt tot andere Europese landen. Hij zal zijn persoonlijke ervaringen delen en inzichten geven in de ontwikkelingen op dit gebied.

Dit is een uitgelezen kans om te leren van een expert en je kennis over bijen te vergroten. We moedigen je aan om vragen te stellen en deel te nemen aan het gesprek. Iedereen met interesse in bijen is dan ook welkom. Kom en ontmoet andere imkers, deel je eigen ervaringen en leer meer over Varroa tolerantie.

Om ons te helpen bij de organisatie, vragen we je vriendelijk om je aanwezigheid te bevestigen door een e-mail te sturen naar bestuur@imkerijhaarlem.nl
We hopen je te verwelkomen op dinsdag 14 november in Stayokay Haarlem. Laten we samen bijdragen aan de gezondheid en het welzijn van onze bijenvrienden.

Met vriendelijke groet,

Falco Bloemendal

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.