Sabine

Nee, dit keer gaat het niet om een nieuwe koningin van Imkerij Haarlem. Dat zou ook best vreemd zijn deze tijd van het jaar. Deze blog gaat over Sabine Grootendorst. Sabine heeft ons al een paar keer (1, 2) getrakteerd op prachtige foto’s van de cursisten van 2014. En ze heeft sindsdien niet stil gezeten. Vandaag ontvingen wij onderstaand bericht, inclusief een prachtig magazine:

Mijn naam is Sabine Grootendorst, ik studeer reportage/documentaire fotografie aan de Koninklijke Academie van de beeldende kunsten in Den Haag. In de lente van 2014 ben ik begonnen aan een fotografie project over het belang van de honingbij. Ik heb toentertijd contact gezocht met Joost, Falco en Pieter, waarna ik welkom was om eens mee te kijken tijdens de imkercursus.
Het meerendeel van de foto’s in mijn project is te danken aan ‘Imkerij Haarlem’, bij deze wil ik hen ook heel erg bedanken!
Mijn project focust zich op de kwetsbaarheid van de mens en de het belang dat wij hebben bij de bijen. Zonder de bij zijn we nergens.
Het project staat ook op mijn website www.sabinegrootendorst.com
Nogmaals wil ik Imkerij Haarlem en alle – inmiddels afgestudeerde – cursisten heel erg bedanken!

@ Sabine, jij bedankt!
.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.