Winterimker

Afgelopen dinsdag was er geen imkeravond. Morgen is het blue monday. Buiten ligt een dun laagje sneeuw dus de bijtjes slapen nu echt. Wat moet je dan als bloggende imker?

Herfst en winter klussen

 

Sterrenimkers

Daarnaast hebben we alle tijd om het internet af te struinen naar interessante documentaires en bijenweetjes. Zo kwamen we er achter dat Morgan Freeman een fervent bijenhouder is en nooit gestoken zal worden omdat hij ‘in sync met de bijen is’. Oké, als je goed luistert heeft hij pas twee weken bijen – dus dat prikken komt nog wel 😉 .

Morgan is overigens niet de enige imker onder de sterren. Zo heeft de bassist van de Red Hot Chilipeppers ook drie bijenkasten staan (hij gebruikt wel een pak overigens 😉 ).

 

National Geographic Documentaire

Mocht dat de middag nog niet goedmaken, kunnen we ook nog een wat serieuzere YouTube film aanraden:

 

 

Algemene Leden Vergadering

Verenigingsavond

Kortom, er is genoeg te beleven als imker in januari. Bovendien, als je je echt verveelt kan je altijd nog agendapunten verzinnen om te bespreken op de ALV van de Bijenhoudersvereniging Haarlem en omstreken. Mail die naar Pieter, of reageer hieronder op de blog. De algemene leden vergadering is dinsdag 9 februari v.a. 19.30 bij StayOkay Haarlem.

 

 

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.