Over deze blog

Deze blog is eigendom van Imkervereniging Haarlem en omstreken. Deze blog is primair een plek waar Imkervereniging Haarlem en omstreken   berichtjes en aankondigingen over de verenigingsactiviteiten plaatst.

N.b.: Wil je automatisch een mailtje krijgen als er een nieuw bericht is geplaatst? Meld je dan aan bij Volg ons.

Tot ziens op deze blog!

Bestuur imker vereniging Haarlem en omgeving. 

?

Heb je een leuke tip, vraag of content? Mail dan naar info@imkerijhaarlem.nl 

12 gedachten over “Over deze blog

 1. Beste , ik woon vlak bij de Jan Gijzenkade en ik lees dat er 13 aug. een bijeenkomst is. Daar ik graag imker zou willen worden, wil ik graag weten of ik die avond mag langskomen. Ik ben al jaren zeer geinteresseerd in bijen. Ik wil graag een bijenvolk beginnen op mijn dak, en ben bezig om daar toestemming voor te krijgen.

  1. Beste M. Pinto,
   in verband met de coronamaatregelen ziet de cursus er dit jaar anders uit dan gepland. In het vroege voorjaar van 2021 willen we weer starten met een basis imkercursus. Wil je een uitnodiging voor de inschrijving en een studiegids? Stuur dan een mailtje met je vraag naar imkerij Haarlem dan mail ik je terug. Omdat we maar met enkele cursisten naar de bijen konden is er al een wachtlijst van de cursisten van dit jaar en van nieuwe aanmeldingen voor de basiscursus voor 2021. We proberen iedereen een plekje te geven.
   Wil je in je mail (nogmaals) aangeven of je imker wil worden en de basiscursus wil volgen? Of dat je vooral geïnteresseerd bent en wil je eerst kennis maken met een bezoek aan de honingbijen op de Schotertuin?

   vriendelijke groet, Renate
   leraar basiscursus imkeren IVH&O

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.