09-10 en 16 juni: Het mag weer! Bonbon workshop bij Olala Chocola

Honing en chocola een is een ultieme combi dat wisten we al. Maar hoe maak je nu die goddelijke bonbons? Chocolatier Marleen Gouma nodigt ons uit bij haar in de winkel/werkruimte voor een workshop (Zijlstraat)

Let op! Vanwege de Corona maatregelen kunnen er maximaal 12 personen per avond deelnemen!

De eigen bijdrage is €15,- + 1 potje honing voor Marleen. Je maakt 24 eigen bonbons en als je wil neem je een 2 de potje honing mee die je in de ganache kan verwerken. We starten zowel op 9 ,10 en 16 juni om om 19:30!! Aanmelden via Bestuur@imkerijhaarlem.nl

Van Olala Chocola:

Hartstikke leuk dat u binnenkort bij ons een workshop komt volgen!

Uw workshop zal door Sanne of Marleen verzorgd gaan worden.

Komt u met de auto? Dan is parkeergarage de Raaks de meest dichtstbijzijnde parkeergarage. Vanaf de parkeergarage is het nog ongeveer 5 minuten lopen. Maakt u er een dagje Haarlem van? In parkeergarage de Dreef betaald u slechts €12,50 voor een hele dag, dit is echter wel iets verder lopen (circa 20 minuten).

Komt u met de trein naar Haarlem? Dan is het vanaf het station ongeveer 15 minuten lopen naar de winkel.

De workshop zal gegeven worden in onze winkel in de Zijlstraat, nummer 60.

In verband met COVID-19 hebben wij extra voorzorgsmaatregelen moeten treffen, deze kunt u hieronder terugvinden zodat deze voor aanvang van de workshop duidelijk zijn

• Als u bij de winkel bent aangekomen voor de workshop, verzoeken wij u om even buiten te wachten wanneer er reeds een klant in de winkel is, dit vanwege ons deurbeleid. Als er geen klanten in de winkel zijn dan kunt u doorlopen. Staat er op de zaterdag een wachtrij buiten, dan komen wij u buiten even ophalen op het afgesproken tijdstip voor de workshop; • Bij binnenkomst zullen wij u vragen om uw handen te desinfecteren met handgel, deze hebben wij voor u beschikbaar; • Na het ophangen van de jassen en het vastmaken van de lange haren, krijgt u van ons handschoenen voor gebruik tijdens de workshop. Tevens hebben wij ook schorten voor u; • Wilt u foto’s maken tijdens de workshop? Dit is uiteraard geen enkel probleem. Wij hebben hygiënedoekjes om de telefoons mee te ontsmetten zodat u deze vervolgens tijdens de workshop kunt gebruiken; • Wij hebben de werkruimte dusdanig ingericht dat u onderling 1,5 meter afstand van elkaar kunt houden. Op de vloer hebben wij de staanplekken gemarkeerd, bent u van hetzelfde huishouden, dan kunt u samen aan een tafel staan; • Tijdens de workshop willen wij u verzoeken om alleen in de workshop ruimte te blijven i.v.m. de veiligheid voor de rest van onze collega’s. Vindt u het leuk om nog wat uit de winkel mee te nemen? Dan is dat uiteraard mogelijk aan het einde van de workshop of tussendoor als u ons even een seintje geeft, dan kunnen wij even kijken of die mogelijkheid bestaat in de winkel op dat moment; • Mocht u toch last hebben van milde klachten, dan verzoeken wij u om de workshop te annuleren, u mag ten alle tijden de workshop bij ons gratis annuleren.

Na bovenstaande allemaal in acht te hebben genomen gaan we van start met de workshop en na 1,5 a 2 uur (afhankelijk van de groepsgrootte) gaat u naar huis met 24 heerlijk eigengemaakte bonbons!

Graag tot snel!

Met vriendelijke groet,

Het team van Olala Chocola

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.