Beesweet zonder bezorgkosten voor de prijs van april ๐Ÿ˜€

De lindebomen staan nog mooi in bloei. Het zwermseizoen is bijna voorbij en de honingkamers worden rap gevuld. Dit betekent dat we langzaam richting de periode van in-winteren gaan.

Net als afgelopen jaar heeft de imkervereniging Bee-sweet per bulk ingekocht. Dit keer hebben we 100 st al ingekocht in april om de hogere prijzen voor te zijn. De kosten zijn net als 2021 โ‚ฌ 13,95 per 14 kg in jerry-can of emmer. Ze zijn straks op te halen bij Stayokay Haarlem of volgens afspraak, daar komen we nog op terug. Je hebt geen bezorgkosten (je bent goedkoper uit) en je helpt de vereniging ook nog eens een klein beetje.ย Hoe te bestellen?

Aangezien we er maximaal 100 st hebben is het wie het eerst komt wie het eerst maalt. Stuur een mailtje bestuur@imkerijhaarlem.nl Geef hierin aan hoeveel emmers/jerrycans Bee-sweet je zou willen hebben. Geef hier ook aan of je een voorkeur hebt voor een jerrycan of emmer of een mix daarvan. Hou rekening met het feit dat het wellicht niet voor 100% zal lukken aangezien we 60 jerrycans en 40 emmers hebben. Na bevestiging van je bestelling vragen we je het aankoopbedrag over te maken op NL46 TRIO 0197 820 719 t.n.v. Imkervereniging Haarlem e.o. en o.v.v. je naam.

Per volk heb je ongeveer 14 kg bee-sweet nodig om in te winteren. Het een en ander hangt af van de hoeveelheid honing aanwezig in de bijenkast.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.