Bestel jouw Bee-sweet zonder bezorgkosten.

De laatste lindebomen staan nog net in bloei. Het zwermseizoen is zo goed als voorbij en de honingkamers worden geleegd. Dit betekent dat we langzaam richting de periode van in-winteren gaan.

Net als afgelopen jaar zal de imkervereniging Bee-sweet per bulk inkopen. De kosten zijn € 13.95 per 14 kg in jerry-can of emmer af te halen bij Stayokay Haarlem. Je hebt geen bezorgkosten (je bent goedkoper uit) en je helpt de vereniging ook nog eens een klein beetje. 😉

Hoe te bestellen?

Stuur voor maandag 27 juli in een e-mail aan bestuur@imkerijhaarlem.nl Geef hierin aan hoeveel Bee-sweet je zou willen hebben, geef hier ook aan of je een voorkeur hebt voor een jerrycan of emmer of een mix daarvan. We proberen dit aan te passen in onze bestelling maar het zal wellicht niet voor 100% lukken aangezien we bestellen per 60 jerrycans of 40 emmers. Maak vervolgens het aankoopbedrag over op NL46 TRIO 0197 820 719 o.v.v. Imkervereniging Haarlem e.o.

Zodra de leveringsdag bekend is (begin augustus) krijg je van ons een een bericht dat je bee-Sweet klaarstaat op het parkeerterrein van Stayokay Haarlem. Graag dan binnen 2 dagen ophalen om de overlast voor Stayokay te minimaliseren.

Per volk heb je ongeveer 14 kg bee-sweet nodig om in te winteren. Het een en ander hangt af van de hoeveelheid honing aanwezig in de bijenkast.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

1 gedachte over “Bestel jouw Bee-sweet zonder bezorgkosten.

 1. Beste lezeres of lezer,
  Graag zou ik honing uit (de omgeving van) Haarlem willen kopen,
  maar ik weet niet of dat nog te koop is en ook weet ik niet waar dat eventueel zou kunnen.
  Graag hoor ik van u of er nog een mogelijkheid bestaat.
  Met vriendelijke groet,
  Rob Plugboer
  Haarlem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.