Deelnemers/stemmen gezocht voor het zwarte bijenproject Kennemerland

“Voor elkaar- en met elkaar! Support de zwarte bij!” Met deze pay-off neemt Imkervereninging Haarlem e.o. in samenwerking met Smartbeeing deel aan de Roerdomp 2020. Uiteindelijk om de gouden Roerdomp te winnen.

Om te winnen hebben we zoveel mogelijk deelnemers/stemmen nodig: Deelnemen/stemmen via deze link!

Het initiatief

Centraal staat het beheer van bijenvolken op een zodanige manier dat de bijen zo veel mogelijk hun natuurlijke leven leiden en daarmee zichzelf kunnen versterken. Door invoering van raszuivere zwarte bijen op het bijenarsenaal in Zuid-Kennemerland werken aan sterkere volken die ziekteresistenter en varroatolerant zijn.

Deelnemen/stemmen via deze link!

De Roerdomp is onderdeel van het Netwerkplatform Groen Kapitaal een initiatief van provincie Noord-Holland. De winnaar wint 2.500 euro en een op maat gemaakt begeleidingspakket van Crowdfunding VoorNatuur. Dit alles om in 2020 nieuwe stappen te zetten in de ontwikkeling van het Zwarte Bijen project.

Help ons project en deel deze link graag met zoveel mogelijk mensen!!

Deelnemen/stemmen via deze link!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

2 gedachten over “Deelnemers/stemmen gezocht voor het zwarte bijenproject Kennemerland

  1. Ik heb een hele andere vraag. Ik ga in amsterdam wonen en samen met een omwonende de vraag mogen we een bijen korf gewoon op ons dak plaatsen? En of hoe anders ergens in een park te regelen??
    Niels

    1. Ik denk dat je even contact moet opnemen met de lokale imkervereniging in Amsterdam. de regelgeving is per gemeente anders. Wij richten ons op Kennemerland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.