UITNODIGING WIJNPROEVERIJ MKWINES

Van MKwines (1 van onze sponsors) komt de volgende uitnodiging voor al onze leden.

ZONDAG 21 juni van 15.00 uur tot 18.00 uur.
Scouting Bim Bakenesser, Wagenweg 240A, Haarlem
 

Uitnodiging wijnproeverij mkWines Na veel puzzelen, locaties bekijken en overleggen met de verhuurders, hebben we een geschikte locatie gevonden voor onze proeverij. We hebben er veel zin in om iedereen weer te ontmoeten! Wij laten nieuwe wijnen & nieuwe jaargangen en een aantal “oude bekenden” proeven. Zo is er ondermeer een nieuwe Sancerre, een nieuwe Tempranillo eco, een rode Saumur,  top rosé uit de Provence en een nieuwe Prosecco. Alle aanleiding om even langs te komen.  
Wel zijn er wat regels waar we ons aan moeten houden maar we zullen er een geweldige proeverij van maken. 
Eenzelfde proeverij maar net even anders….Ook mkWines wil graag dat wij allemaal gezond blijven en nog lang kunnen genieten van een goed glas wijn. Daarom volgen wij bij de proeverij voorschriften om de kans op Covid-19 besmetting te voorkomen.
Vooraf aanmelden! Wil u zich vooraf aanmelden voor de proeverij en aangeven of u om 15.00 uur, 16.00 uur of 17.00 uur komt? We kunnen maximaal 20 mensen per ronde ontvangen.  
Aanmelden op: casper@mkwines.com
Niet zo lekker! Als u verkouden bent, hoest of benauwd bent, blijf dan thuis. Wij brengen uw wijnbestelling met alle plezier aan de deur!
Houdt afstand! Zorg ervoor dat u afstand houdt van elkaar, minimaal 1.5 meter.
Volg de route du vin! In het gebouw hebben wij een route du vin. Volg deze route en proef wat er voorbij komt.  

 
Hoe komt u er? 
Voormalig buitenplaats Eindenhout, Scouting BIM Bakenesser
De locatie voor de proeverij is het clubgebouw van de scouting BimBakenesser, gelegen in de voormalige buitenplaats Bim Bakenesser. Het verhaal gaat dat Prins Hendrik, echtgenoot van koningin Wihelmina, hier zijn maitresse ontving. Een plaats met historie, dus. 
Het adres: Scouting Bim Bakenesser, Wagenweg 240A, 2012 NP Haarlem. (1) 
U komt op de fiets: Via de Leidsevaart: Ter hoogte van het Lyceum Sancta Maria,(2)  fietsbrug over de Leidsevaart nemen, langs de school fietsen en aan de overzijde van de school het park Eindenhout in fietsen. (zie kaartje hierboven)
Komt u vanaf de Wagenweg dan gaat u de Limburg Stirumstraat in en net voorbij de tennisbanen het park Eindenhout in. U komt er vanzelf.
Met het openbaar vervoer: Reis met de trein naar station Heemstede. Vanaf station Heemstede is het 15 minuten wandelen. U loopt richting Haarlem de Leidsevaart af, volgt de Leidsevaart ook over de kruising met de Westelijke gaat na 250 meter rechtsaf de fietsbrug over, u loopt door en laat de school aan uw linker hand liggen en gaat net voorbij de school rechtsaf het parkje in.
Bus 80 (Zantvoort Amsterdam) stopt op de Leidsevaart, halte Edisonstraat (3) Op de halte ziet u aan de overzijde rechts de fietsbrug over de Leidsevaart. (zie verder … met de trein)
Met de auto: Met de auto rijdt u via de Wagenweg de Limburgstirumstraat in en parkeert u op de parkeerplekken bij het Lyceum Sancta Maria. (2) Daar loopt u het park Eindenhout in en kom u vanzelf op de goede plek aan! U mag niet met de auto het park Eindenhout in!. 
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.