Feestelijke opening

Eindelijk was het gisteren zover: de feestelijke opening van

 

BIJENSTAND SCHOTEROOG

 

ookwel Mooie Nel genaamd. 

 

We kunnen trots zijn! De afgelopen jaren heeft de vereniging hard gewerkt om deze stand te realiseren en het is prachtig geworden! Na 2 jaar aan verschillende touwtjes te hebben getrokken en – samen met anderen – de handen uit de mouwen te hebben gestoken, is het uiteindelijk gelukt! De Bijenstand Schoteroog in de Waarderpolder is geopend.
De plek combineert regulier imkeren en biologisch dynamisch imkeren. En ook de gemeente en het bedrijfsleven vinden elkaar. Kernwoorden in deze samenwerking: bewustwording, duurzaamheid, stadslandbouw, innovatie, ontmoeten en leefbaarheid.

 

 

Joyce Langenacker heeft de stand officieel geopend door het onthullen van het door Eric Coolen ontworpen informatie paneel. En ze mocht aansluitend een bijenzwerm met Koningin “Joyce” laten inlopen. Het eerste potje honing is per express richting de Waarderpolderborrel gegaan. Op de borrel heeft Falco het eerste potje overhandigd aan Robert Oosting directeur Spaarnelanden waarmee we als imkers goed samenwerken. Dit alles was niet mogelijk geweest zonder het enthousiasme van Ruud Meijer. En niet te vergeten wijlen Hans Vonkeman.

 

 

Welkom op Schoteroog Joyce!

 

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.