Mooie Nel wordt prachtig

De plek van Mooie Nel was al mooi, maar sinds vanochtend is ze prachtig! Met vereende krachten hebben een aantal Furore collega’s van Hans Vonkeman en imkers van de Imkervereniging Haarlem en omstreken een prachtige bijenstand gecreëerd voor beginnende imkers van de vereniging.


Pieter en Rieks hadden alles tot in de puntjes voorbereid en vele handen maakten licht werk. Binnen no-time stonden de palen voor de omheining, werd het gaas gespannen, de poort geplaatst en konden de tafels in elkaar gezet worden. En om e.e.a. nog een beetje op te vrolijken hebben we nog diverse planten in de grond gestoken.


Ter afsluiting hebben we de Top Bar Hive bewonderd, die door Hans en Ruud is ontwikkeld*. Deze krijgt ook een mooie plek op deze stand. En tot slot zijn we heerlijk gaan lunchen bij StayOkay. Het enige wat nog moet gebeuren in de hangkorf ophangen en de informatieborden plaatsen en dan kan de bijenstand feestelijk geopend worden. … O, ja én zullen de eerste bewoonsters intrekken natuurlijk!

 

MooieNelLogo

* Intos freest deze gratis uit een duurzame houten plaat en bij bestelling wordt er ook een Top Bar Hive gedoneerd in Afrika. Voor meer informatie kan je bij Ruud terecht. 

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.