Nieuwe BIJeenkomsten

Niet alleen onze eigen afdeling van de vereniging organiseert events. Ook andere verenigingen en afdelingen organiseren regelmatig leuke en interessante soos-en, ochtenden etc.
Alle uitnodigingen / events die we ontvangen houden we bij in de Verenigingsagenda. Dat neemt echter niet weg dat we er ook een blogje aan kunnen besteden 😀 .  twee nieuwe eventsHoe groter de opkomst hoe leuker natuurlijk!

 

Vandaag lichten we weer twee events uit:

  • Een lezing georganiseerd door onze collega’s uit Amsterdam – West.
    a.s. zondag staat hun imkersoos in het teken van dracht verbetering. En dat voor hen niet zomaar een loze kreet. Het gaat om ‘Flower Power Tuinen van West‘. Een leuk initiatief waar we ook in Haarlem vast van kunnen leren!
    Heb je zin om te gaan? Kijk dan hier voor de details.

 

  • Een ander interessant onderwerp zijn de wilde bijen. Woensdagavond 16 maart organiseert de Haarlemse Stadskweektuin een lezing over wilde bijen.
    NME Haarlem heeft de heer Koster uitgenodigd om eens kritisch te kijken naar deze ‘hulp’ voor de wilde bijen van Nederland en specifiek die van Haarlem. Doen we het goed: gebruiken we de goede materialen, welke beplanting moeten we gebruiken/planten/zaaien, welke bijen kunnen we nog meer helpen dan alleen de hotelbezoekende? Kortom het wordt een interessante lezing voor alle mensen die zich bezig houden met de bescherming van onze flora en fauna.
    Het je zin om te gaan? Kijk dan hier voor de details.

 

Kortom, er is weer een hoop te doen! Veel plezier op de bijeenkomsten en laat vooral weten als je bent geweest hoe het was.

 

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.