Opening imkerwinkel “de Werkbij” bij de Borgstichting

Alle imkers in Haarlem en omgeving waren zaterdag 1 maart uitgenodigd bij de imker opening van een nieuw filiaal van imker winkel “De Werkbij” . Het bestuur van imker vereniging Haarlem e.o. kon het dan ook niet na laten om – in de nieuwe samenstelling – acte de présence te geven bij deze feestelijke opening. 
Imkerij De Werkbij en Lievegoed Borgstichting Haarlem zijn gaan samenwerken. Hierdoor is het mogelijk geworden om een filiaal van “de Werkbij” in Haarlem te openen.
Sven Olaf Dekker is de uitbater en hij heet iedereen van harte welkom. In de winkel vind je naast het complete assortiment van Imkerij “de Werkbij” ook de unieke houtproducten van De Borgstichting en bovenal honing en honingproducten.
Alles is ook alvast per e-mail te bestellen via haarlem@dewerkbij.nl of via de webshop op www.dewerkbij.nl en vervolgens staat alles dan klaar bij aankomst. De winkel is 6 dagen per week geopend! Naast het bezoek aan de winkel is een bezoek aan de imkerij van de Borgstichting zeker ook de moeite waard.
Zaterdag 8 maart is er een tweede opening
voor mensen uit de buurt en andere geïnteresseerden.
Dan zal ook de educatieve BEE-Buzz aanwezig zijn voor de kinderen!!
Voor meer info de Facebookpagina van de Werkbij
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

4 gedachten over “Opening imkerwinkel “de Werkbij” bij de Borgstichting

  1. Hallo Sven, je hebt een gezellige locatie, het was goed om jullie te ontmoeten.
    Samen kunnen we bouwen aan aan de onderlinge relatie met de werkbijen onze kennis en ervaring delen om onze mooie producten aan de man te brengen.
    Groet Gerrit en Astrid “de Werkbij Westland”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.